Beste relatie ,

Hoe test je een FPC of FCC.

Deze vraag kunt u vaak zelf wel beantwoorden maar een veel moeilijker probleem is vaak, hoe maak ik goed en eenvoudig contact met mijn FPC of FCC. Tijdelijk contact maken met een FPC (Flexible Printed Circuit) of een FCC (Flexible Flat Cable) voor het testen van uw geassembleerde ontwerp is vaak erg lastig. De beschikbare printplaat connectoren zijn erg klein, fragiel en niet geschikt om meerdere keren te gebruiken. 

---

Ideaal als testtool-aansluiting, via de FCC

Romex levert een complete lijn zogenaamde clip-connectoren voor FPC en FCC aansluitingen met een pitch vanaf 0,2mm. Deze connectoren zijn aan de bovenzijde voorzien van kleine testprobes weke bij het sluiten van de connector contact maken met de FCC of FPC aansluitingen. Deze probes zijn via een klein printplaatje verbonden met een aan de achterzijde aan gesoldeerde kabel of via een standaard FRC (Flexible Ribbon Cable) connector verbonden met een standaard bandkabel welke dan op zijn beurt weer is verbonden met uw testsysteem of testfixture.

De connectoren zij beschikbaar voor contact aansluitingen met 0,2 / 0,25 / 0,3 / 0,4 / 0,5 / 1,0 en 1,25mm Pitch Meer informatie over deze oplossingen vind u op onze website www.testprobes.nl

voor een overzicht van alle standaard oplossingen van 0,5mm tot 1,25mm kunt u hier klikken. bent u geinteresseert en zou u graag een prijsaanvraag doen, stuurt u ons dan een mailtje of reageer via onze website met een maattekening van het aansluitgebied van uw FCP of FCC aansluiting.

Gratis seminar 
"wat kan er virtueel in de elektronicaketen".

Electronics & Automation – Donderdagochtend 4 juni, Marijkezaal, jaarbeurs Utrecht.

Om de alsmaar toenemende marktvraag, op het gebied van o.a. Time to Market, Reliability en Total Cost of Ownership, het hoofd te kunnen bieden wordt samenwerken in de keten van cruciaal belang!

Het doel van dit seminar is om u als bezoeker tools aan te reiken om het elektronica ontwerp proces te optimaliseren. Tijd en dus kosten besparen zonder in te leveren op de kwaliteit en betrouwbaarheid kan alleen door het proces te digitaliseren en virtueel voor te stellen.

De elektronicabranche legt uit hoe men reeds in een vroeg stadium de potentiële risico’s op vlak van techniek en logistiek kan identificeren. Hierdoor kan de ontwikkelaar onmiddellijk het juiste finale prototype bouwen. Zijn bedrijf bespaart daardoor geld maar vooral kostbare tijd waardoor men het product sneller op de markt kan brengen.

Het seminar kent alleen een begin- en eindtijd en volgt op een vloeiende wijze de product levenscyclus in plaats van individuele presentaties per bedrijf. Zorg dat u op tijd binnen bent om de beschikbare tools en hulpmiddelen tijdens de gehele levenscyclus te kunnen volgen.

 Registeer snel voor een GRATIS bezoek aan het seminar en een bezoek aan de beurs.

Meer hierover ook in onze vorige nieuwsbrief, bekijk die hier!!

---
Romex op de E&A

Romex op de E&A 2015?

Ook dit jaar is Romex weer met een stand en als deelnemen aan  het seminar, wat kan er virtueel in de elektronicaketen, aanwezig op de electronics & automation  van 2 t/m 4 juni 2015 in de jaarbeurs te Utrecht.  U kunt Romex vinden in Hal 8 stand 8B062. Een bezoek aan het seminar en de beurs is gratis. In deze nieuwsbrief tonen wij wat u, naast een hapje en een drankje, kunt verwachten op de stand van Romex BV op het gebied van testen en Mete …

Meer lezen.

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---