Beste relatie ,

Met één hand solderen en tin toevoeren?

Bezoek onze vernieuwde Website.

Dit is nu eenvoudig mogelijk voor de meeste Weller soldeerstations dankzij de automatische soldeertoevoeroplossingen van Weller. (Lees meer in deze nieuwsbrief).

Bij het solderen van printplaten waarbij veel aardvlakken of metaal is verwerkt is het noodzakelijk deze eerst voor te verwarmen om zo onnodige stress in de printplaat te voorkomen. Bij de huidige high power led applicaties zijn de Weller onderverwarmingsplaten toonaangevend. (Lees meer in deze Nieuwsbrief.)

Een groot probleem bij soldeerpasta is altijd geweest de houdbaarheid en de noodzakelijke opslag in de koelkast. Nu is er goed nieuws, Henkel heeft onder zijn merknaam, Loctite® een revolutionaire soldeerpasta ontwikkeld welke maar liefst 12 maanden op kamertemperatuur houdbaar is zonder dat de verwerkingseigenschappen terug lopen(Lees meer in deze nieuwsbrief).

donderdag 15 april 2021

---
Weller documentatie download.

De Weller WTSF 80, WTSF 120 en WXSF 120

Met deze nieuwe automatische soldeertoevoersystemen van Weller wordt solderen weer leuk. Zodra je deze systemen gaat gebruiken heb je direct één hand vrij, omdat het niet meer nodig is het soldeerdraad met deze hand aan het te solderen object toe te voeren.

Met deze nieuwe systemen is solderen met één hand mogelijk. Solderen was nog nooit zo eenvoudig doordat je nu met een hand het te solderen object kunt vasthouden en met de andere het soldeertin kunt toevoeren en deze vast solderen tegelijkertijd. Bekijk ook hoe eenvoudig dit werkt in onderstaande filmpje.

De voordelen:

- Efficiëntie verhogende optie door "één-hand" solderen.
- Nauwkeurige soldeertoevoer zorgt voor de hoogste soldeerkwaliteit.
- De benodigde hoeveelheid tin kan nauwkeurig worden ingesteld.
- Verschillende puls of timer gestuurde modi zorgen altijd voor de juiste instelling en
  hoeveelheid tintoevoer naar de soldeertip, voor iedere job opnieuw.

bekijk deze nieuwe soldeertoevoer systemen van Weller in onze webshop, klik hier!!!

Download de brochure hier, bezoek de Weller documentatie downloadpagina, of bekijk het filmpje hieronder.

---

Klanten geven de voorkeur aan Weller voorverwarmingsplaten.

De Weller "pre­heat­ing plate" WHP 1000 wordt gebruikt om printplaten, voor reparatie, voor te verwarmen om zo de mogelijke thermische schade aan de printplaat te beperken en het reparatieproces met de soldeerbout sneller te laten verlopen. 

Gebruikers profiteren van de nauwkeurige en zeer uniforme temperatuur over de gehele plaat.
Deze voordelen hebben vele klanten al overtuigd om te gaan werken met de Weller WHP 1000 in plaats van goedkopere alternatieven. 
Het werken met een nauwkeurige en uniforme temperatuur zorgt voor een veilige en betrouwbare reparatie of productie en garandeert zo het hoogst haalbare niveau van ondersteuning die een voorverwarmingsplaat kan bieden.

Onze klanten zijn ook zeer te spreken over de mogelijkheid om met een externe sensor de temperatuur te controleren en reguleren. Als een externe sensor is aangebracht dan wordt de gemeten temperatuur in het display getoond en gestuurd. Anders dan normaal waar de temperatuur van de plaat worden getoond en gecontroleerd. Deze feature biedt dus een nog hogere veiligheid en betrouwbaarheid van het proces.

Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze webshop, klik hier!!

---
See for yourself

Soldeerpasta,12 maanden houdbaar buiten de koelkast.

Soldeerpasta's tegenwoordig hebben allemaal hetzelfde grote nadeel, ze hebben maar een beperkte houdbaarheid en moeten vaak in de koelkast worden bewaard. Als de pasta vervolgens op de zeefdruk machine ligt moet het ook nog eens zo snel mogelijk worden gebruikt anders ontstaan er allerlei problemen met de verwerking ervan. Het gevolg hiervan is vaak dat de pasta vroegtijdig wordt weggegooid. Planning …

Meer lezen.

---
---