Bezoek de Romex Website.
Leveringsprogramma.

Beste relatie , 

Ook dit jaar is Romex weer nauw betrokken bij de organisatie en deelname aan de Electronics & Applications 2019, welke wordt gehouden in de jaarbeurs in Utrecht van 14 t/m 16 mei 2019.
Wij zijn aanwezig met onze eigen stand C057 in Hal 7. 

Geïnteresseerd? Meld u zich dan gratis aan voor een bezoek aan de Electronics & Applications 2019.

Klik op de afbeelding rechts boven voor een overzicht van het leveringsprogramma van Romex.

In onderstaande korte videoboodschap kunt u de volgende onderwerpen verwachten:

1) Korte voorstelling van Romex door Mark van Son, directeur van Romex B.V.

2) Floor van Ewijk informeert over de Romex bijdrage aan de beste soldeerder van de Benelux.
3) Peter van Oostrom informeert over de deelname van Romex aan de T&M seminarie;

Het filmpje kunt u bekijken door op deze regel te klikken, of op de afbeelding hieronder, zodat het direct kan worden bekeken via YouTube

Bekijk hier de video.

Tijdens de ‘Beste soldeerder van de Benelux’-competitie strijden professionals elke beursdag ‘live’ op de beursvloer. Professionele soldeerders moeten binnen circa 50 minuten verschillende componenten en connectoren op een printplaat solderen.De firma PIEK jureert de deelnemers op verschillende criteria en kiest iedere beursdag een dagwinnaar. De drie dagwinnaars worden beloond met een Weller soldeerstation beschikbaar gestel door Romex. De soldeeropdracht wordt uitgevoerd op een zadelzitkruk, zodat de soldeerders de opdracht op een voor velen nieuwe maar ergonomische en gezonde manier kunnen uitvoeren.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan hier in voor "de beste soldeerder van de Benelux" om zo kans te maken op de door Romex ter beschikking gestelde Weller soldeersystemen.

Romex levert ook een dubbele bijdrage bij twee seminars tijdens de beurs. De eerste heeft als onderwerp “De impact van het ontwerp op de testbaarheid van het product” hierin gaat Peter van Oostrom in op de gevolgen van een verkeerd ontwerp voor de testdekking en de kosten van de testtooling. Wat later die ochtend geeft Peter van Oostrom nog een tweede lezing over het belang van elektrisch testen na de productie van een elektronisch product. Beide lezingen vinden plaats op de donderdag ochtend tijdens de beurs.

-  Hardware design voor een succesvol productDonderdagochtend 16 mei, 
   Seminarzaal op de beursvloer. MEER INFO-->
-  Test & meet of the future Donderdagochtend 16 mei, Croesezaal  MEER INFO-->

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de assemblage, fabricage en testprocessen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht, trainingen of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem eens contact met ons op. 

eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---