Metro bij Romex.nl

Beste relatie ,

Laboratorium Nieuws.

Romex levert veel verschillende producten en diensten voor diverse marktsegmenten. In deze nieuwsbrief speciale aandacht voor laboratoria.

• Metro meubilair en labo-inrichtingen

• Huren en verhuren van laboratoria.

Romex is de specialist in laboratorium- en cleanroominrichting voor de life science, farmaceutische en biotechnologische industrie.

Metro bij Romex.nl

Samen met onze leverancier Metro leveren we opslagsystemen, stellingen, laboratorium inrichting, mobiele oplossingen, RVS werktafels, en nog veel meer.
Deze producten zijn geschikt voor farmacie en biotechnologie, en voldoen aan de strengste eisen op gebied van onder andere dagelijkse belasting, veiligheid, schoonmaakprotocollen en hygiëne.

Wij kunnen uw werkprocessen optimaliseren door optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte binnen uw laboratorium of productieomgeving, waardoor u efficiënter kunt werken.

Enkele van onze klanten waar onze oplossingen hebben bijgedragen aan een betere werkomgeving zijn Johnson & Johnson, Merck, MSD, GlaxoSmithKline en Abbott Laboratories

Wilt u meer informatie bezoek dan onze website Romex.nl of neem contact met ons op voor een afspraak met één van onze adviseurs. 

---

Sinds mei 2015 is LabForRent, de eerste en tevens efficiënte online marktplaats voor vraag naar en aanbod van laboratoria, in de lucht. Inmiddels adverteren zo’n 15 organisaties hun aanbod van labruimte, voorzieningen, faciliteiten en aanvullende diensten. Het unieke van LabForRent is dat je gericht kunt zoeken door gebruik te maken van het filter met de selectiecriteria. Daardoor wordt alleen passend aanbod getoond en heb je dus ook de grootste kans van slagen. Dat is voor zowel de zoeker als de aanbieder erg prettig: je voorkomt teleurstellingen en verspilling van energie met nutteloze vragen. LabForRent geeft ‘rust in het hoofd’. 

Het verdienmodel van LabForRent is dat de aanbieders van laboratoria, van specialistische labapparatuur of aanverwante diensten betalen voor een advertentie op http://www.labforrent.nl. Advertenties die een héél jaar online staan en niet zoals papieren advertenties in de krantenbak verdwijnen. En advertenties die je eenvoudig tussentijds kunt aanpassen aan actuele ontwikkelingen. Wij hanteren vaste prijzen, dus je weet direct waar je aan toe bent. Zonder tussenkomst van LabForRent –en dus zonder extra kosten-  komen partijen tot overeenstemming over huur of gebruik.

Bezoekers van de website van LabForRent zijn Start-up’s, Scale-ups, expanderende bedrijven en buitenlandse bedrijven die zich in Nederland willen vestigen. Deze partijen vinden op onze website overzichtelijk al het aanbod in de markt bijeen. Bezoekers van onze website zijn we ook behulpzaam door hen te informeren over producten en diensten die verwant zijn aan het exploiteren van laboratoria.

Op dit moment werken we er hard aan om het aanbod in Nederland in kaart te brengen en op de site te krijgen. Onze volgende stap is om LabForRent ook uit te rollen in België, Frankrijk, Duitsland en Engeland etc.

Mocht u laboratorium- of onderzoeksruimte, specialistische apparatuur, laboratorium-producten of diensten willen aanbieden, dan nodigen we u uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

---
---
---