Beste relatie , 

Iedere 2 jaar wordt in München de Productronica gehouden, een van de grootste en meest toonaangevende beurzen voor de printplaat assemblage en test industrie in Europa, en volgende week is het alweer zover. Romex als toeleverancier voor deze elektronica industrie, informeert u als klant, graag over de nieuwe innovaties en producten welke haar leveranciers op de productronica tentoonstellen. In deze nieuwsbrief speciaal al het nieuws op het gebied van testen en meten (T&M); 

• Wat is er nieuw bij 6TL Engineering

• Wat is er nieuw bij VPC

• Wat is er nieuw bij Optomistic 

• Wat is er nieuw bij ECT 

• Een afspraak inplannen met onze productspecialist op de productronica.

• Weller WT line eindejaarspromotie, GRATIS EREM TOOLS. 

---

Nieuw bij 6TL Engineering in HAL A1 Stand 451

6TL en fastATE zijn begrippen waar u niet omheen kunt als u op zoek bent naar een modulair, universeel, testplatform voor uw al uw testbehoeften. 

Geheel nieuw, bij 6TL dit jaar, is de 6TL36 test handler. Door zijn innovatieve ontwerp genomineerd voor de Productronica innovation award 2019. De 6TL36 is niet alleen een hele snelle handler, een PCB wisselen gebeurd in slechts 3,7 sec. maar het is ook mogelijk om in dit systeem, naast gewone printen met behulp van een test fixture te testen, ook al uw RF producten in dezelfde 6TL36 handler te testen. Dankzij de mogelijkheid gebruik te maken van een test fixture met Faraday kamer. Beide fixtures kunnen door elkaar in dezelfde handler worden gebruikt in combinatie met Functioneel, In-Circuit of met een combinatie van beide testtechnieken. Natuurlijk zijn ook zaken als Boundary scan, communicatie, en  programmeren eenvoudig te integreren. Door gebruik te maken van een Mass Interconnect Interface van VPC is het ook weer een echt fastATE testplatform, uiterst flexibel, betrouwbaar en ook nog eens heel snel. 

Download hier de flyer van dit innovatieve systeem.

RF en non-RF in één test Handler.

Maar wat deze 6TL36, naast zijn handelingssnelheid zo bijzonder maakt is dat hij ook kan worden uitgerust met een afgeschermde RF kamer zodat er ook RF testen kunnen worden uitgevoerd in dezelfde handler als waarin u uw standaard printen test. Door het innovatieve ontwerp is de kooi van Faraday een eenmalige investering in de handler en blijft het wisselen van producten beperkt tot een inwendige platen-set binnen de Faraday kooi. 

Doordat de tester interface en de basis test fixture niet bewegen wordt het risico op kabelbreuk geminimaliseerd. 

Download hier de flyer van dit innovatieve systeem.

Veel minder kabels met YAVmodules.

Door gebruik te maken van de fastATE YAVmodules zijn er geen kabels meer nodig tussen de matrix, multiplexer of switch en de tester interface. 

Nieuwsgierig geworden? neem gerust contact met ons op of bezoek de stand van 6tL samen met een van onze productspecialisten.

Download hier de YAVmodule brochure.

---

Nieuw bij VPC in HAL A1 Stand 317

VPC, Virginia Panel corporation is al jaren de marktleider in Mass interconnect interfaces. 

Een betrouwbare tester of stekkerverbinding is van groot belang bij het ontwerpen van een testsysteem. Je wilt tenslotte geen slecht contact tussen datgene wat je wilt meten en het meetinstrument dat de waarde dient te bepalen. De meeste commercieel verkrijgbare connectoren zijn niet geschikt voor het veelvuldig maken en verbreken van de verbinding.  iedere standaard connector is na een gering aantal keer verbreken en weer verbinden al een mogelijke storingsbron, simpelweg doordat de gekozen materialen en de aangebrachte plating daarvoor niet geschikt zijn. Hierdoor treden meetfouten op welke misschien wel geen fouten zijn. Daarom is het van het grootste belang dit soort problemen te vermijden. Dit doe je met een betrouwbaar Mass Interconnect systeem. Deze interface systemen zijn juist gemaakt en ontwikkeld om heel veel en vaak gemaakt en weer verbroken te worden zonder dat daarbij de signaal kwaliteit en integriteit gevaar loopt. 

Als u op zoek bent naar een zeer betrouwbare verbinding moet u zeker een bezoek brengen aan VPC op de Productronica. Meer informatie kunt u vast bekijken via deze link. 

---

Wat is er Nieuw bij Optomistic HAL A1 Stand 575

Optomistic products Inc. is een belangrijke speler in de wereld van LED kleuren en intensiteitsmeting voor allerlei toepassingen. Bij Romex worden de Optomistic oplossingen veelal verkocht voor het meten van LED's in test fixtures.

Optomistic heeft zijn sensor techniek verbetert met haar nieuwe S2 range. Deze sensors zijn sneller en op meerdere plaatsen inzetbaar tegen een scherpere prijs. Kom kijken op de Productronica of bekijk hier de algemene catalogus van Optomistic.

---

ECT showt portfolio test probes, HAL A1 Stand 438

Een test fixture zonder betrouwbare testprobes is al snel een bron van ergenis. Met de gepatenteerde POGO technology blijft de testprobe weerstand, intern, over de gehele veerweg constant, dit is erg belangrijk om een constant meetresultaat te behalen. Gebaseerd op dezelfde POGO technologie is er tevens een speciale plating ontwikkeld welke veel betere testresultaten behaalt bij loodvrij gesoldeerde oppervlakken, de zogenaamde LFRE Probes. Door de veel hardere en gladdere plating, blijft deze probe langer scherp en hecht het tin veel minder aan de probe tip wat zorgt voor een veel langere levensduur en een veel constantere meetwaarden.
ECT toont op de Productronica haar gehele portfolio aan test probes waaronder de nieuwe range voor RF en Hoge stroom probes en een zeer complete serie Batterij probes met verbeterde elektromechanische eigenschappen. ECT toont ook haar uitgebreide assortiment interface blokken, ook wel bekend onder de merknaam "Pylon interface modules" en systemen.

Komt u naar de Productronica, op November 12 -15, 2019, Hall A1 stand 438. om al deze innovaties te kunnen bekijken. Geen tijd bekijk dan hier de catalogus van ECT.

---

Een afspraak plannen met een productspecialist

van Romex op de Productronica 2019 in München,

bij een van onze toeleveranciers?

Heeft u al contact met ons en wilt u graag samen met een van onze medewerkers een toeleverancier bezoeken neem dan even contact op met Romex zodat wij gezamenlijk een afspraak kunnen inplannen.

Stuur uw mail naar info@romex.nl of kijk even op onze contactpagina.

---

Weller® WT Line, eindejaarpromotie 2019

" Scherpe prijs en een “Swiss Made” Erem tang, cadeau!"
Ook op de Productronica te bewonderen in Hal A4 stand 241

Klik hier voor meer informatie!

Hoge flexibiliteit voor veelzijdige toepassingen - dat is de WELLER WT Line De Weller WT line soldeerstations, zijn voor elkaar gemaakt.

Met de Weller WT Line heeft u de keuze uit compacte, soldeer- , de-soldeer- en reparatie- producten welke allemaal mooi in elkaar passen om zo optimaal ruimte te sparen en kwaliteit te bieden.

Om zoveel mogelijk mensen, nog dit jaar, te laten profiteren van deze uitzonderlijke “WT Line” toestellen hebben Weller en Romex voor u deze actie voorbereid.

Klik snel hier voor meer informatie!!

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---