Beste relatie , 

De ontwikkelingen in de electronica industrie staan niet stil. Zo ook de ontwikkelingen op het gebied van testen en meten. Hieronder presenteert Romex u een kort overzicht van wat onze toeleveranciers allemaal voor nieuws en nieuwe producten te bieden hebben. 

• High Speed In-System programming (ISP) met Hydra van Novaflash

• Wat is ISP en hoe wordt het ingezet.

• Nieuwe Patchcords voor USB-C op basis van VTAC voor Mass Interconnect.

• Een Flexible Functioneel in-line testsysteem, de 6TL36

• Functionele Test fixtures de beste oplossing voor het testen van electronica.

---

Novaflash Hydra High Speed (ISP) Programmers

Novaflash Hydra is de eerste universele en industriële programmer gebaseerd op de E-ISP (Extended In-System Programming) technologie. Hydra is speciaal ontworpen voor gebruik in een productieomgeving en kan 24/7 worden gebruikt in de meest veeleisende test en programmeer applicaties, test handlers en productielijnen. E-ISP is veelal veel sneller dan de conventionele ISP programmers, wat de productiviteit van uw testsysteem verhoogt en de totale testtijd verkort. Hydra programmeert 1, 2 of 4 verschillende of gelijke microprocessoren tegelijkertijd, indien gewenst....

Meer lezen.

---
6TL AR302 ISP test Handler

Fully Automated In-system programming (ISP)

What is ISP (In-System Programming)  In-system programming (ISP), also called in-circuit serial programming (ICSP), is the ability of some programmable logic devices, microcontrollers, and other embedded devices to be programmed while installed in a complete system, rather than requiring the chip to be programmed prior to installing it into the system. It allows firmware updates to be delivered to the on-chip memory of microcontrollers and …

Meer lezen.

---

VTAC Mass interconnect interface Patchcords

Een veel gebruikte interface voor electronica is tegenwoordig de USB-C interface. Deze high speed interface wordt steeds vaker gebruikt als communicatie-interface in moderne mobiele telefoons maar ook in meetinstrumenten en andere nieuw ontwikkelde applicaties. Hierdoor was de noodzaak aanwezig om ook een USB-C patchcord toe te voegen aan het bestaande, pallet van Mass Interconnect, High Speed, VTAC patchcords, van VPC.

Een Mass Interconnect Interface van VPC is haast een vanzelfsprekende toevoeging aan een test rack als betrouwbaarheid, flexibiliteit en modulariteit van belang zijn bij het ontwikkelen van de testapplicatie.

Meer lezen.

---

6TL36 een revolutionaire in-line test handler.

de 6TL36 is een in-line test handler waarin zowel RF als standaard ICT of functionele testen op geassembleerde printplaten, afwisselend, uitgevoerd kunnen worden in, één en hetzelfde systeem.

RF en alle In-Circuit en Functionele testen, samen in één in-line testsysteem.

6TL en fastATE zijn begrippen waar u niet omheen kunt als u op zoek bent naar een modulair, universeel, testplatform voor uw al uw testbehoeften. De nieuwe, snelle, 6TL36 is hierop geen uitzondering maar zelfs een uitbreiding, een innovatie met unieke eigenschappen en mogelijkheden. 

6TL Engineering is inmiddels een belangrijke speler in de wereld van geautomatiseerde test-handlers. De systemen van 6TL kenmerken zich door hun uiterst flexibele en modulaire eigenschappen en opbouw.

Meer lezen.

---

Functionele Test fixtures

Voor het betrouwbaar testen van uw geassembleerde printplaat, heeft u, naast een goed ontworpen printontwerp, ook een betrouwbaar contact tussen uw testsysteem en uw te testen printplaat nodig. Romex BV is door haar lange ervaring de juiste bron voor goed advies en een betrouwbare testoplossing of testfixture. Met toeleveranciers voor testprobes (ECT) Test fixture kits (6TL), LED detectie (Optomistic) en Mass Interconnect van VPC hebben wij alle troeven in eigen hand voor het leveren van een perfecte testoplossing. Vele projecten en tevreden klanten gingen u al voor in de BeNeLux. …

Meer lezen.

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de fabricage-, assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u.

Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---